lunes, 19 de noviembre de 2018

5è i 6è

Aquestes setmanes, els alumnes més grans de l'escola han treballat les nocions topològiques bàsiques i s'han iniciat a l'orientació. A l'apartat de 4t, 5è i 6è podreu veure un recull de fotografies dels alumnes treballant amb mapes de material. 

lunes, 12 de noviembre de 2018

1r

Els alumnes de 1r, 2n i 3r aquestes setmanes hem treballat els hàbits d'higiene, alimentació, hàbits per tenir una bona salut,... A la pàgina de 1r podreu veure alguns dels jocs que hem treballat per adquirir aquests continguts.


miércoles, 25 de julio de 2018

BENVINGUTS AL BLOG


BENVINGUTS al blog d'Educació Física del 

CEIP MIGJORN de Cas Concos. 


A través del blog podreu veure què estam treballant a les classes d'educació física, com exercitam el nostre cos i què aprenem a les classes d'Educació Física.

A l'apartat de "1r, 2n i 3r" i al de "4t, 5è i 6è" podreu trobar imatges i vídeos de les sortides fetes des d'aquesta àrea al llarg el curs passat, curs 2017-18. 

A l'apartat de Formigues Coopearatives veureu de què tracta el projecte i un vídeo del procés duit a terme al curs passat. 

Aprofitam per desitjar-vos un bon nou curs 2018-19 i vos convid a anar visitant el blog per estar informats de què treballen els vostres fills a l'àrea d'Educació Física.